Recensies

Andere over H.M. Janssen

Huub Janssen is betrokken bij alles wat je doet. Daarmee is dit kantoor belangrijk als je je vooral wil bezig houden met de inhoud van je werk en de administratieve beslommeringen ergens anders wil laten landen. Wij kunnen ons daarom richten op ons werk en weten dat de rest prima geregeld wordt.

Jan van Nierop - JUC

Wij maken al geruime tijd gebruik van de diensten van administratiekantoor H.M.Janssen. Ze zijn zeer betrouwbaar en betrokken, daarnaast worden wij professioneel geholpen. Niets is onmogelijk en ze staan altijd klaar voor ons. Een aanwinst voor deze regio.

Hugo Wullems - WFS-Facility

Sinds de oprichting van PHEngineering in 2012 is administratiekantoor Janssen betrokken bij alle administratieve vraagstukken. Bij de oprichting in een adviserende rol, daarna voor de dagelijkse administratie, maar ook als raadgever voor mogelijke groei. Een zeer prettige samenwerking, waarbij administratiekantoor Janssen heeft aangetoond over een hoge service, betrouwbaarheid en expertise te beschikken.

Pascal Hebben - PHEngineering

Huub is als een goed geoliede machine als het aankomt op werk verzetten en het nakomen van een gemaakte afspraak. Een stukje advies is ook goed besteed geld bij administratiekantoor H.M.Janssen. Ik ben in mijn startersfase prima geadviseerd en geholpen bij het inzicht krijgen in boekhouding en het voeren van een bedrijf. Kortom bij H.M.Janssen staat service en betrouwbaarheid heel hoog in het vaandel

R.W.R.(Ries) Sonnemans - Sonnemans Schilderwerken

Administratiekantoor HM Janssen is al jarenlang een uiterst betrouwbare en gewaardeerde zakenrelatie van Improbo-Ez. We kennen Huub en Kim als uiterst contentieuze en attente medewerkers die het beste beentje voor blijven zetten voor mijn bedrijf. Uiterst plezierig dat de lijnen kort zijn waardoor er snel geschakeld kan worden en oplossingen in no-time gepresenteerd worden. Ik hoop nog lang op deze wijze van de diensten van Administratiekantoor HM Janssen gebruik te mogen maken.

Henk Geraats - Improbo-Ez

Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking met AK Janssen. Prima en snelle service, deskundig advies die aansluit bij onze onderneming.

Frank Janssen - Alpha Dox

Huub is een vriendelijke en kundige man, die tijd heeft ook voor zijn ‘kleine’ klanten. Zo heb ik dat ervaren in de jaren dat ik na mijn pensioen nog voor eigen rekening mensen en teams ondersteun in hun ambities en ontwikkeling. Altijd vanuit het strategische aspect en met empathie voor de worsteling die ieder mens met enige regelmaat doormaakt. Dat herken ik ook bij Huub. Hij is ook geïnteresseerd in de mens achter de klant en geeft daar aandacht aan. Hij zegt ook wat hij denkt, geen ‘naar de mond’-prater dus!

Yvon Prince - Prince & Advies

Wij maken al sinds de beginjaren gebruik van de expertise van Huub Janssen/adminstratiekantoor Janssen en zijn tot op heden nog steeds tevreden over de geleverde diensten. Wij zijn een klein bedrijf met enkele medewerkers en administratiekantoor Janssen verzorgt onze jaarrekening en aangiften. Daarnaast kunnen wij bij hen terecht voor vragen omtrent onze bedrijfsvoering. Helder advies en ondersteuning voor een eerlijke prijs!

Van Winkel Timmerwerken

Administratiekantoor H.M. Janssen is een eerlijk bedrijf wat altijd voor je klaar staat!

Erwin Steijvers - Schildersbedrijf Smeets Steijvers

Vanaf de oprichting van onze zaak in 2011 is Huub betrokken bij de administratie en alles wat erbij komt kijken. Hij was destijds een zeer goede ondersteuning bij het opzetten van onze administratie. Ook nu nog neemt hij alle tijd, geeft eerlijke adviezen, is kundig en we ervaren dat we te allen tijde een beroep op hem kunnen doen indien nodig. Kortom een kantoor waar wij het volste vertrouwen in hebben.

Koos Gubbels - KOGU Interieurmaatwerk

Neem contact met ons op via: +31 651 555 382