Rochushof 1, Nederweert

info@akjanssen.nl

Bel of Whatsapp ons:

Online administratie

Home > online administratie

Online administratie pakket

Als ondernemer wil je zo min mogelijk tijd besteden aan je boekhouding en je focussen op ondernemen. Daarom bieden wij een volledig geautomatiseerd boekhoudplatform aan. Ervaar het gemak van de boekhoudsoftware van onze partner KING Software. De werkwijze is uiterst eenvoudig en belast u als ondernemer nauwelijks. De werkwijze is als volgt:

Z

U ontvangt digitale facturen die u direct per e-mail doorstuurt naar een speciaal e-mails adres van uw eigen administratie.

Z

Facturen die u per post ontvangt kunt u: in PDF gescand naar ditzelfde e-mailadres sturen of via een foto in de speciale app direct naar uw eigen administratie sturen. De foto wordt niet opgeslagen op uw telefoon of tablet.

Z

Voor de inkoop- en kostenfacturen cq -bonnen wordt door herkenningssoftware een boekingsvoorstel gemaakt welk door u, of door ons geboekt kan worden.

Z

Verkoopfacturen kunnen eenvoudig gemaakt worden in de gratis module Spitsfactuur. Hier worden de klanten direct aangemaakt en alle facturen direct in de administratie opgenomen. Voor de complexere verkoopfacturen kan er een complete verkooporder administratie met of zonder voorraadadministratie worden aangeboden. Uiteraard worden alle verkoopfacturen in PDF en UBL (Universal Business Language) verstuurd en opgeslagen.

Z

Door gebruik te maken van bankkoppelingen met de grotere banken in Nederland komen de mutaties welke op de bankrekening plaatsvinden dagelijks automatisch binnen. Ook deze worden weer automatisch in een boekingsvoorstel klaargezet.

Z

Maandelijks worden door ons de afschrijvingen en loonkosten geboekt zodat er maandelijks een resultatenoverzicht beschikbaar is. Op deze manier is uw administratie op ieder moment volledig bij en kunnen wij u adviseren op basis van reële cijfers.

Volledig digitaal

Er worden dus geen papieren, ordners etc. meer uitgewisseld. Zowel wij, als u hebben direct alle administratieve zaken tot onze beschikking. In de speciale App zijn alle verwerkte documenten te raadplegen en op te vragen, evenals alle bankmutaties.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op en we helpen u graag verder!

+31 651 555 382

info@akjanssen.nl